http://www.abadiamontserrat.cat/(S(tpvasii0zecfm3omdipi2zjr))/Default.aspx

Imagen

Teresa Forcades defiende el matrimonio homosexual

desde su teología

 

«¿En qué sentido es sacramento el matrimonio? A veces he desarrollado esta idea para argumentar teológicamente la posibilidad del matrimonio homosexual bendecido por la Iglesia, que creo que no es contradictorio con nada de la teología. Soy consciente de que el magisterio actual no va en este sentido, pero la teología, como yo la comprendo en su profundidad no contradice eso». Así se manifiesta Teresa Forcades, monja benedictina, teóloga y médica, en una entrevista concedida a la Revista Alandar, en la que aborda la realidad de la teología feminista hoy en día.

Teresa Forcades, miembro de la comunidad benedictina de Montserrat, es Vicepresidenta de la Asociación Europea de Mujeres en la Investigación Teológica (ESWTR). En la entrevista concedida a Alandar, asegura que la teología feminista es también teología de la liberación porque “pone en el centro la persona con su experiencia única

 

Teresa estàs segura del que estàs dient?. Parles de Déu i aproves
“l’amor” entre homosexuals. Tu saps bé que la bíblia desaprova l’homosexualitat de forma irrefutable. Una cosa es que tu tant com jo, creiem amb la llibertat personal, i que cadascú rendirà comptes a Déu “individualment”. Som lliures d’actuar amb llibertat. Jo soc creient, però “aconfessional”, I el que no entenc és que no hagis penjat l’hàbit per alliberar-te de la religió ICAR (rama benedictina)

QUE VA DIR Saule de Tars (conegut per Sant Pau)

1 Corintis 6:9-12;
Allà diu: Què!
No saben que els injustos no heretaran el Regne de Déu?
No extravien. Ni fornicadors, ni idòlatres, ni adúlters,
ni homes que tenen per a propòsits contranaturals,
ni homes que es fiquen al llit amb homes heretaran el
Regne de Déu. Alguns de vostès van ser així, però ara han estat purificats, santificats i justificats en el nom de nostre Senyor Jesucrist i per Esperit del nostre Déu.
«Tot m’és permès», però no tot és convenient. Tot m’està permès », però no em deixaré dominar per res.

La Teologia de l’Alliberament segons FRANCISCO I (conegut pel Papa)

 http://www.deia.com/2013/05/04/opinion/tribuna-abierta/el-papa-francisco-y-la-teologia-de-la-liberacion

Anuncios