LES RETALLADES ÉS PODEN EVITAR…. Hi ha alternativa a les polítiques d’austeritat. És necessari desobeir les imposicions de la Troika i els límits de dèficit fixats pel govern espanyol i practicar una fiscalitat progressiva per augmentar els ingressos. Necessitem trencar amb l’actual marc institucional per avançar cap a la República Catalana del 99% on les polítiques econòmiques estiguin al servei de la majoria i no de la minoria financera. La defensa de la sobirania del poble de Catalunya ha d’anar lligada a la defensa dels interessos de la majoria de ciutadans i ciutadanes del nostre país front a unes elits econòmiques que només busquen retallar drets i augmentar els seus beneficis.

http://www.procesconstituent.cat/ca/blog/item/aturem-els-pressupostos-de-les-retallades

 
 

Totes al Parlament. Aturem els pressupostos de la misèria, desobediència!

41.640  persones desnonades, 44.890 acomiadades, 1.648.200 aturades, un terç de  la població en situació de pobresa, 200.000 treballadores de la llar sense drets, més de 2.000 persones migrades als CIE… i la llista és llarga, molt llarga,  per a la societat catalana. Però en els propers mesos només sentirem  parlar d’ajust pressupostari, de reestructuració de l’administració  pública, de dèficit, de deute, de sanejament, de rescat… és a dir,  retallades i privatitzacions, que pretenen convertir en negoci encara  més aspectes de les nostres vides. N’estem fartes!
 
L’estudiantat universitari ocupa el rectorat de la Universitat de Barcelona i fa talls intermitents i descentralitzats per a mostrar el rebuig als pressupostos antisocials i de miseria.
 
VÍDEOS I FOTOGRAFÍES DE LA CONCENTRACIÓ “ATUREM ELS PRESSUPOSTOS
 
 
 
Imagen
 
Para ver el resto de fotos ir a la galería de Fotomovimiento
 
SOBRE TOT
No tenim que permetre que ERC pacti i s’adeherixi a aquests PRESSUPOSTOS amb CiU
 
Anuncios