Esther Vivas , Teresa, perdoneu! menys parlar y donar la cara a les manifestacions. Per què últimament, en lloc de unir-vos al procés independentista, tu Esther per què, et dediques a la presentació de Llibres? Què és mes important? LA TEORIA Y LA PRÁCTICA HAN DE ANAR JUNTES (l’unió fa la força, l’enemic es comú) PER UNA CATALUNYA FORTA… I INDEPENDENT 

 Teresa, Recorda el proverbi: “Aneu a la formiga, oh mandrós, mira els seus camins, i sé savi”. Proverbis 6,6.

 Les formigues construeixen els seus formiguers enfront del sol de nord a orient i contra un arbre. D’aquesta manera té tots els avantatges perquè el formiguer es mantingui càlid. D’hora en el matí quan il · lumina el sol, les formigues comencen a treballar. Tots els camins de les formigues porten al formiguer, cada formiga treballa tant com pot. Si una branqueta és massa gran per a una formiga, altres la vindran a ajudar i portaran fins al formiguer.

 És beneït treballar amb les mans i amb l’esperit. 

L’ociositat crea mandra, i la mandra necessitat. Mira la formiga i observa els seus camins. Primer des del punt de vista natural, després l’espiritual. “La cosa no tenint capità, ni governador, ni senyor, prepara a l’estiu el seu menjar, i recull en el temps de la sega seu manteniment.” Prov 6:7-8.

 
Clic… Cometa Rojo
JA ERA HORA QUE UNA FORMACIÓ INDEPENDENTISTA COM L’ANC (TINGUI LES COSES CLARES
La ANC augura que “presupuestos y pregunta irán de la mano”
Forcadell rechaza cualquier pregunta que no introduzca la palabra ‘independencia’: ni ‘Estado propio’, ni ‘Estado libre’, ni ‘Estado libre y soberano. 
 
VER MÁS (no pensis que és el President, no el vull ni amb foto)
 
Imagen
Anuncios